The Rock, Zanzibar

Miltä kuulostaisi taatusti tuoreista merenelävistä valmistettu ateria, jonka voisi nauttia Itä-Afrikan kuuman auringon alla, kirkkaan Intian valtameren lainehtiessa ympärilläsi?

Mahdollisesti maailman hienoimmalla paikalla sijaitseva ravintola löytyy Sansibarilta, Intian valtamereltä. Vuonna 2012 avattu sadunomainen The Rock, pieni 14 pöydän ja 45 asiakaspaikan ravintola löytyy avomereltä, pieneltä kallionlohkareelta läheltä kaunista Michanwi Pingven valkoista hiekkarantaa.

Nousuveden aikaan ravintolaa ympäröi joka puolella vesi. Laskuveden aikaan ravintolalle voi kävellä kuivin jaloin ja nousuveden aikaan sinne voi mennä joko ravintolan tarjoamalla nopealla kyydillä tai mennä omalla veneellä.

Merellisestä sijainnistaan johtuen ravintola tarjoaa luonnollisesti monenlaisia vasta pyydettyjä meren herkkuja, mutta myös kasvissyöjille löytyy sopivia annoksia. Tuoreus on taattu. Ruokailla voi sekä ulkona terassilla raikkaassa meri-ilmassa tai viihtyisästi sisällä suojassa auringonpaahteelta. Ravintola on sisustettu hyvällä maulla merihenkiseksi, ja siihen on otettu vaikutteita itäafrikkalaisesta kulttuurista ja tyylistä.

The Rock on ainutlaatuinen kokemus, joten ei kannata jättää väliin, jos sattuu matkustamaan tähän osaan Tansaniaa. Ravintolaa ympäröi kirkas merivesi, jossa voi nähdä kaloja ja muita meren asukkaita ja maisemat ovat joka suuntaan huiman kauniit. Tunnelma on rento ja leppoisa, hyvin casual. Ravintolan rajoitetusta paikkamäärästä ja suuresta suosiosta johtuen pöytä tulee varata hyvissä ajoin etukäteen.

The Rock -ravintola löytyy osoitteesta Michanwi Pingwe Beach, Michamvi 753, Tansania.

Comments are closed.