Pierre Gagnaire, Pariisi

Pierre Gagnaire on korkeasti arvostettu ranskalainen kokki, jonka lippulaiva- ja nimikkoravintola on sijainnut jo 15 vuotta Pariisissa, viiden tähden boutique-hotelli Hotel Balzacin yhteydessä, lähellä Champs-Elyséetä. Jo yli 50 vuotta alalla toiminut ja useita palkintoja vastaanottanut Gagnaire on yksi fuusiokeittiön uranuurtajia, molekyyligastronomian luojia ja monen nuoremman kokin esikuva.

Vuonna 2015 Gagnaire sai kunnian tulla valituksi maailman parhaimpien kokkien joukkoon ranskalaisen Le Chef -lehden äänestyksessä. Arvokkaaksi nimityksen Gagnairelle tekee se, että valinnan on suorittanut yli 500 kaksi tai kolme Michelin-tähteä saanutta kokkikollegaa ympäri maailmaa. Gagnaire on saanut myös paljon muita huomionsoituksia menestyksekkään uransa aikana, ja pelkästään Michelin-tähtiä mies on ansainnut vuosien mittaan jo 11.

Pierre Gagnairella on yksitoista ravintolaa ympäri maailmaa, muun muassa Lontoossa, Tokiossa ja Alpeilla Courchevelissä, mutta hänen nimikkoravintolansa löytyy Pariisista. Kolme Michelin tähteä ansainnut ravintola tarjoaa modernia ranskalaista ruokaa, twistillä. Ravintola on viimeiseen asti hiottu elämys, jonka tunnelma on ainutlaatuinen. Palvelu on ensiluokkaista ja yksityiskohdat hiottu huippuunsa. Miljöö on elegantti ja tyylikäs ja ravintola sopii mainiosti esimerkiksi merkkipäivien viettoon. Ravintola on kulinaristin ehdoton kohde Pariisissa, mainio tapa tutustua molekyyligastronomiaan!

Ravintola löytyy Pariisista, 8:nnesta kaupunginosasta osoitteesta 6, Rue Balzac, ja pöydän varaaminen etukäteen on pakollista.

Comments are closed.