Ainutlaatuinen mainoslahja

Yrityksen tehtävänä on erottua tämän päivän markkinoilla edukseen. Joskus se vaatii kovaa kenttätyötä, toisinaan luotetaan somemarkkinoinnin vahvaan voimaan. Mainoslahja on kuitenkin virkistävä ja vaihtelua tuova idea näkyvyyden lisäämiseksi. Mustekynät yrityksen omalla logolla on hyvin yleinen mainoslahja, mutta yrityslahjojen skaala voi olla mitä tahansa pehmoleluista avaimenperiin.

Tärkeintä on kuitenkin keskittyä siihen, mikä on yrityksen suurin kohderyhmä ja kenelle markkinointia halutaan yrityslahjojen avulla kohdentaa. Jos kohderyhmänä ovat lapsiperheet, pieni pehmolelu tai avaimenperä yrityksen logolla on aivan täydellinen vaihtoehto, koska lapsiperheiden vanhemmat ilahtuvat yhtä paljon lapsille kohdennetusta lahjasta kuin lapset itsekin. Vaihtoehtoina tälle kohderyhmälle voisi olla myös esimerkiksi erilaiset makeiset, värikynät tai pelit, joissa olisi yrityksen logo näkyvillä. Jos taas kohderyhmänä on puhtaasti aikuiset, niin mainoslahjana voisivat toimia esimerkiksi avainnauhat, mukit, kaulahuivit, kynät tai vaikkapa teepussit.

Kohderyhmän lisäksi yritykselle suureksi eduksi on valita yrityslahjojen antamisen ajankohta oikein. Vappuna logoilla varustetut ilmapallot ovat varmasti hittituote, kun taas joulun aikaan suklaarasiat toimivat paremmin. Huolella valitut, oikealle kohderyhmälle osoitetut mainoslahjat ovat iänikuisia lentolehtisiä ympäristöystävällisempi vaihtoehto, ja sitä paitsi paljon yksilöllisempi tapa jäädä ihmisten mieliin. Pehmolelu ei unohdu rutattuna takin taskuun, vaan saattaa hyvinkin päätyä lastenhuoneen hyllylle tai lapsen kainaloon rakkaimmaksi unikaveriksi, päästen näin mukaan perheen arkeen. Tällöin myös yritys logoineen on perheen arjessa mukana, joka päivä.

Comments are closed.